Svømmehalsregler

Der er nogle grundlæggende regler som er gældende i langt de fleste svømmehaller. Disse skal naturligvis altid overholdes af alle medlemmer og pårørende. 

Smartphones, tablets, computere og kamera er ikke tilladt i svømmehallen

Fotografering er ikke tilladt i hverken omklædningsrum eller svømmehaller. Det betyder at ingen må benytte hverken smartphone, almindelig mobiltelefon eller tablet med kamera på disse områder, uanset om man spiller spil, ringer eller er på internettet. Reglerne er meget firkantede, men de er lavet for at beskytte både svømmerne og den der har telefonen i hånden. Så lad telefonen blive i lommen fra du træder ind i omklædningen. 

Trænerne benytter, efter aftale med svømmehallerne, smartphones som et arbejdsredskab til afkrydsning og undervisningsplanlægning. 

Et overblik over ordensregler i svømmehallen findes her.

Hygiejne

Når man skal gå til svømning, er der nogle regler, som skal overholdes af hygiejniske årsager. Afvaskning er obligatorisk for alle, der skal i vandet. Husk at håret også skal vaskes.

Svømmehallen må lukke, hvis man ikke kan opretholde en sikker vandkvalitet.

Forældre der ledsager børn til svømning må ikke færdes i omklædningsrum eller svømmehal med sko på. Man skal derfor enten tage skoene af eller selv medbringe badetøfler.

Omklædning over og under 7 år

Fra man er 7 år, skal man klæde om i den omklædning, der passer til ens køn. 

Børn under 7 år, som har brug for støtte af en pårørende, skal benytte det omklædningsrum, som passer til den pågældende voksnes køn.

Børn på syv eller ældre kan sagtens klæde om selv, hvis dette er blevet øvet med en forælder.

Adgang til omklædningsrum 15 min før undervisningsstart

Der er tidligst adgang til omklædningen 15 minutter før undervisningen/træningen starter og svømmeren skal forlade omklædningen senest 15 minutter efter undervisningen/træningen er slut. På den måde er der bedre plads til alle.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram