Familie m. småbørn (3-årige) (FAM3)

Familie m. småbørn (3-årige)

Holdet for de mindre børn (3-årige), hvor mor, far eller anden voksen går med i vandet. Undervisningen foregår i varmtvandsbassinet, så temperaturen i vandet er passende for de små.

Holdet er en naturlig fortsættelse for børn, der har gået til babysvømning, men er absolut også for børn, som ikke har gået til svømning før.

Formålet med holdet er at skabe tryghed i vandet og fortrolighed med bevægelse i vand. Børnenes udvikling stimuleres naturligt gennem leg.

Den forælder, der er med i vandet, deltager i undervisningen sammen med børnene.

Tilmeld/Læs mere - (6)

Familie m. småbørn (4-5-årige) (FAM)

Familie m. småbørn (4-5-årige) 

Holdet for de lidt større børn (4-5-årige), hvor mor, far eller anden voksen går med i vandet. Det er både for børn som har gået til svømning før og børn som ikke har gået til svømning før. Holdet undervises i det lille bassin (morskabsbassinet), og vi anbefaler brug af våddragt til de børn, der har svært ved at holde varmen.

Formålet med holdet er at stimulere børnenes udvikling i vandet. Gennem leg vil børnene opnå fortrolighed og tryghed i vandet. Der vil også være for-øvelser til flere af svømmearterne.

Den forælder, der er med i vandet, deltager i undervisningen sammen med børnene.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Børn Begynder (A) (BB)

Børn Begynder (A) 

Holdet for børn i alderen 5-10 år som ikke tidligere har gået til svømning eller som endnu er utrygge ved vandet. Der undervises i det lille bassin (morskabsbassin).

Undervisningen er baseret på vandtilvænningsøvelser (dykke, flyde, krabbe, puste, glide, spring og balance) og indlæring foregår i høj grad via leg. I løbet af sæsonen bliver der undervist i forøvelser til rygcrawl og crawl. Samtidig øves det, at børnene kan modtage en kollektiv besked og at de kan begå sig i vandet uden hjælpemidler.

Det er kun tilladt at tilmelde sit barn til ét begynderhold.


Tilmeld/Læs mere - (9)

Børn Let Øvede (A+) (BLØ)

Børn Let Øvet (A+)

Holdet for børn i alderen 5-10 år som har gået til svømning før (på begynder hold eller familiehold), men som lige mangler den sidste vandtilvænning inden turen går over i det store bassin. Der undervises i det lille bassin (morskabsbassin), og der benyttes IKKE hjælpemidler såsom vinger og bælter.

Børn på dette hold er helt trygge ved vandet og skal kunne modtage en kollektiv besked. Børnene kan dykke, flyde, glide, hoppe, få hovedet under vand.

Der undervises i crawl og rygcrawl samt for-øvelser til butterfly. Indlæring foregår stadig via leg men med øget fokus på bevægelse i vand.

Det er kun tilladt at tilmelde sit barn til ét let øvet hold.
Tilmeld/Læs mere - (8)

Børn Begynder (7-11 år) (BB7)

Børn Begynder (7-11 år)

Begynderholdet for de lidt større børn, som ikke kan svømme og som endnu er utrygge ved vandet. Der undervises i det lille bassin (morskabsbassin).

Undervisningen er baseret på vandtilvænningsøvelser (dykke, flyde, krabbe, puste, glide, springe og balance) og indlæring foregår i stor grad via leg og svømmeøvelser. I løbet af sæsonen bliver der undervist i rygcrawl og crawl samt for-øvelser til øvrige svømmearter og det er målet at kunne svømme 25m i det store bassin når sæsonen er slut.

Der benyttes IKKE hjælpemidler (bælter og vinger) på dette hold.


Tilmeld/Læs mere - (2)

Børn Let Øvede Dyb (A+dyb) (BLØ-d)

Børn Let Øvede Dyb (A+dyb)

Holdet for børn på 7 år eller derover, som har gået til svømning før, og som har opnået god vandtilvænning og er klar til at prøve kræfter med det store bassin (lavt og dybt vand). Barnet skal være trygt ved at svømme på det dybe vand (evt. m plade eller aqua-orm). Der benyttes IKKE hjælpemidler såsom vinger og bælter.

Børn på dette hold er helt trygge ved vandet og kan dykke, flyde, glide, hoppe, få hovedet under vand og slå en kolbøtte. De kan svømme rygcrawl, crawl m/begyndende vejrtrækning samt for-øvelser til butterfly og brystsvømning. De kan svømme 25m i det store bassin. Indlæring foregår nu via både teknikøvelser og leg.
Tilmeld/Læs mere - (6)

Børn Øvede (B) (BØ)

Børn Øvede (B)

Holdet undervises i det store bassin (lavt og dybt vand).

Svømmeklubbens A+dyb diplom bør være bestået ved tilmelding til dette hold eller tilsvarende svømmeerfaring erhvervet på anden vis.

Børnene har færdigheder i flere svømmearter og kan svømme 25m rygcrawl og 25m crawl i det store bassin.

Der undervises i de fire stilarter (crawl, rygcrawl, bryst og fly) samtidig med at grundfærdigheder trænes yderligere. Der vil dog være mest fokus på teknik træning. Endvidere vil børnene lære at springe på hovedet, vandtrædning, dykning, undervandssvømning og selvredning.
Tilmeld/Læs mere - (4)

Børn Rutinerede (C) (BR)

Børn Rutinerede (C)

Holdet undervises i det store bassin (dybt og lavt vand). Dette hold er for øvede børn som har rigtig gode færdigheder i flere forskellige stilarter.

Svømmeklubbens B+ diplom bør være bestået ved tilmelding til dette hold eller svømmeerfaring erhvervet på anden vis.

Svømmeren er i stand til at svømme bane efter bane uden at have behov for at holde pause og samtidig kan svømmeren opretholde teknikken, så man kan se hvilken stilart, der svømmes i.

Undervisningen er baseret på en forbedring af tidligere indlærte svømmearter,

Der undervises teknisk i de fire stilarter (crawl, rygcrawl, bryst og fly) samtidig med at grundfærdigheder trænes yderligere herunder balance og spring/startspring samt vendinger, skoddeøvelser, selvredning,  bjærgning, undervandssvømning, livredning og andre vandaktiviteter.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Børn med Særlige Behov (BSB)

Børn med særlige behov 

Der er 2 hold for børn med særlige behov - det ene hold undervises i det lille bassin og det andet hold i det store bassin (dybt og lavt vand).  

Holdet i det lille bassin er for børn op til 13 år med fysisk/psykisk handicap eller andre særlige behov og diagnoser. Det samme er gældende for holdet i det store bassin dog er alders grænsen her 17 år.

Der vil blive lagt vægt på, at børnene bliver fortrolige med vandet og at de gradvist bliver bedre til at opholde sig i vandet.

Undervisningen er i stor udstrækning individuel, men vi tilstræber at skabe holdånd og holdaktiviteter.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Aqua-X Junior (AQXJ)

Aqua-X Junior (Aqua Cross)

Holdet er for 8-12-årige, som gerne vil lære at begå sig godt i vand, mens som også gerne vil lære det uden at det handler om kun at svømme frem og tilbage.

Aktiviteterne vil være boldspil, undervandsaktiviteter, stafetter, konkurrencer og livredning (bjærgning, vandtrædning og dykning). Svømmerne kan også selv komme med forslag og ønsker til aktiviteter. Der lægges vægt på både oplevelse, eksperimenterende undervisning, leg og socialt samvær, men der vil også være almindelig svømmeundervisning som kortere indslag.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aqua-X (AQX)

Aqua-X (Aqua Cross)

Holdet er for 10-16-årige, som vil udfordres i vandet, uden at det handler om at svømme baner. Det er kun fantasien og sikkerheden, der sætter grænser. Svømmerne skal kunne svømme og dykke og have mod udfordrende aktiviteter i vand.

Aktiviteterne vil være boldspil, undervandsaktiviteter, udspring, stafetter, konkurrencer og livredning (bjærgning, vandtrædning og dykning). Svømmerne kan også selv komme med forslag og ønsker til aktiviteter. Der lægges vægt på både oplevelse, eksperimenterende undervisning, leg og socialt samvær, men der vil også være almindelig svømmeundervisning som kortere indslag.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Teens/Ungdom (TU)

Teens / Ungdomshold

Ungdomsholdet er for de unge svømmere mellem 13-19 år. Holdet svømmer i det store bassin (dybt og lavt vand). Der trænes 1 time om ugen med mulighed for fælles styrketræning eller andre aktiviteter. Dette aftales mellem deltagerne og træneren.

Kravene til at deltage er de samme som på Rutineret men med større udholdenhed. I undervisningen vil der ud over forbedring af svømmeteknik i alle 4 svømmearter indgå aktiviteter såsom boldspil, udspring, konditionstræning, livredning, vandpolo, undervandsrugby, samt alternative lege og socialt samvær.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Talent (XBT)
Talenthold
 

Talentholdet er klubbens første konkurrencehold. På dette hold vil man blive udfordret på nye måder, man ikke har prøvet i svømmeskolen. Man kommer til at svømme længere og hårdere, og man kommer til at lære nogle ting, der til tider kan være udfordrende. Men vigtigst af alt er det sjovt at gå på talentholdet!

På talentholdet trænes der 2 gange om ugen, og der vil både indgå træning på land og i vand. 

Dette hold kan ikke tilmeldes uden foregående aftale med en træner på holdet. 

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

XK3 K3 Konkurrencehold - (K3) (XK3)
Konkurrencehold - Klubbens 3. hold

Svømmerne behersker alle svømmearter og skønnes egnede til den mere krævende træning på klubbens eliteniveau. At videreudvikle svømmerne inden for svømmesporten så langt som deres krop og psyke, deres ønsker,deres tidsmæssige muligheder og deres ambitioner gør det aktuelt for dem, samt at uddanne sig til og virke som trænere i klubben i det omfang det ønskes.

Dette hold kan IKKE vælges uden forudgående aftale med cheftræneren. Man skal kvalificere sig til dette hold.
Tilmeld/Læs mere - (1)

XK2 K2 Konkurrencehold (XK2)
Konkurrencehold - Klubbens 2. hold.
 
Svømmerne behersker alle svømmearter og skønnes egnede til den mere krævende træning på klubbens eliteniveau. At videreudvikle svømmerne inden for svømmesporten så langt som deres krop og psyke, deres ønsker,deres tidsmæssige muligheder og deres ambitioner gør det aktuelt for dem, samt at uddanne sig til og virke som trænere i klubben i det omfang det ønskes.
 
Dette hold kan IKKE vælges uden forudgående aftale med træneren. Man skal kvalificerer sig til dette hold.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

XK1 K1 Konkurrencehold (XK1)
Konkurrencehold - Klubbens 1. hold 

Svømmerne behersker alle svømmearter og skønnes egnede til den mere krævende træning på klubbens eliteniveau. At videreudvikle svømmerne inden for svømmesporten så langt som deres krop og psyke, deres ønsker,deres tidsmæssige muligheder og deres ambitioner gør det aktuelt for dem, samt at uddanne sig til og virke som trænere i klubben i det omfang det ønskes.
 
Dette hold kan IKKE vælges uden forudgående aftale med cheftræneren. Man skal kvalificere sig til dette hold.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen Svøm Selv (VSS)

Voksen Svøm Selv

På dette hold har du mulighed for at svømme dit eget program, i dit eget tempo og med en træner på kanten, som kan hjælpe dig, hvis du har tekniske spørgsmål.

Holdet for voksne, der er sikre i vandet og vant til at svømme flere baner (mere end 200m).

Holdet svømmer i det store bassin og altid med banetove. Deltagerne er velkomne til at benytte klubbens hjælpemidler.

Tilmeld/Læs mere - (9)

Voksen Begynder/Vandskræk (VBVS)

Voksen Begynder/Vandskræk

Holdet for voksne, der ikke kan svømme. Uanset om du er vandskræk eller blot ikke fik lært at svømme som barn, så er det ikke for sent.

På holdet arbejder vi med vandtilvænning, flydeøvelser og bevægelse i vand. Der er fokus og tid til at arbejde individuelt med de forskellige udfordringer deltagerne oplever.

Undervisningen foregår i det lille bassin (morskabsbassinet)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen Let Øvede (VLØ)

Voksen Let Øvede

Holdet for voksne, der er fortrolige med vandet og som også er trygge ved at have hovedet under vand. Måske har du lært at svømme én eller flere svømmearter. Der undervises i svømmearterne: crawl, rygcrawl, brystsvømning. Desuden indgår vandtrædning, spring, dykning, selvredning og bjærgning.

Holdet svømmer i det store bassin (dybt og lavt vand).

Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen Øvede (VØ)

Voksen Øvede

Holdet for voksne, der allerede kan svømme, og som ønsker at forbedre teknikken og samtidig få god motion for hele kroppen.

Der arbejdes med stilarterne crawl, rygcrawl og brystsvømning, mens butterfly-ben, dykning, selvredning samt bjærgning vil indgå. Undervisningen er baseret på en teknisk forbedring af tidligere indlærte svømmearter samt konditionstræning.

Holdet træner i det store bassin (25 meter).
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen Motion/Crawl (VMOCR)

Voksen Motion/Crawl

Dette er holdet for voksne, der er habile svømmere, og som gerne vil være bedre til teknikken i de forskellige svømmearter, men med særligt fokus på crawl teknikken i en del af sæsonen. Der vil være masser af teknik, koordination, kondition, mv.

Dette er også holdet for triatleter, som gerne vil gøre deres svømning endnu bedre eller som måske mangler at få crawlteknikken helt på plads.

Holdet træner i det store bassin (25 meter).
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen Crawl (VMACR)

Voksen Crawl

Dette er holdet for voksne, der er habile svømmere, og som gerne vil være bedre til teknikken i de forskellige svømmearter, men med særligt fokus på crawl teknikken i en del af sæsonen. Der vil være masser af teknik, koordination, kondition, mv.

Dette er også holdet for triatleter, som er stærke svømmere, men som alligevel gerne vil gøre deres svømning endnu bedre.

Holdet træner i det store bassin (25 meter).
Tilmeld/Læs mere - (1)

XPM Passiv Medlemsskab (XPM)
*** For passive medlemmer ***
 
På dette hold kommer man ikke i vandet. Dette hold er til de meget flinke og forstående personer, som her igennem ønsker at støtte Helsinge Svømmeklub.
 
Ved passiv medlemsskab, bliver man stemmeberettiget til svømmeklubbens generalforsamling. Et medlemsskab, en stemme.
 
*** STØT Helsinge Svømmeklub ***
 
Pris : KUN 200,- kr. pr. sæson. (ét medlemsskab, én person)
Tilmeld/Læs mere - (1)

XPO Official i Klubben (XPO)
*** Til vores Official i Klubben ***
 
Hvis man er uddannet official og stiller op for klubben, bliver man oprettet på dette hold.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

XPR Holdleder i klubben (XPR)
*** Dette hold er til Klubbens Holdledere ***
 
I forbindelse med stævner og lign., er vores holdledere der styrer alt fra indkaldelse
til afslutning.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram