Gode råd til sæsonstart

  • Hvis I ikke kender svømmehallen, så kom i god tid inden første undervisningsgang, så I har tid til at kigge på omgivelserne og komme godt igennem omklædningen.
  • I skal være klar i svømmehallen til undervisning på det angivne hold tidspunkt. Omklædning kan finde sted 15 minutter før.
  • Forældre er velkomne i omklædningsrummene. Sørg for at fortælle jeres børn, hvor de skal ligge tøjet, hvordan de skal vaske sig og altid huske at tisse af inden undervisningen starter. Når børnene har lært selv at klare sig igennem omklædningen kan forældrene sagtens sidde udenfor og vente.
  • Børnene sætter sig ind i svømmehallen og er klar til undervisning ca. 5 min. før start.
  • Forældre er velkomne i svømmehallen sammen med deres børn, de 2-3 første gange, og så henstiller vi til, at alle forældre sidder i kantinen på Nordstjerneskolen og venter her.
  • Hverken før eller efter undervisning må børnene være i andre bassiner med mindre der er indløst billet ved indgangen. Som medlem af svømmeklubben har børnene kun adgang til det bassin, der undervises i.
  • Efter endt undervisning skal børnene forlade svømmehallen og gå i omklædningsrummet for at klæde om. Hvis børnene ønsker at blive i svømmehallen for at lege, så skal der indløses billet.
  • Undervisningen i den første måned kan godt være præget af holdflytninger, utryghed for nogen børn, niveau forskelle m.m., så det er helt normalt. Der falder ro over det meget hurtigt.
  • Der er en træner og en hjælpetræner tilknyttet holdene i det lille bassin. Her vil den ene som regel stå på kanten og den anden være i vandet. Der er dog hold, hvor begge vil være i vandet eller begge være på kanten.
  • Har du spørgsmål vedr. undervisningen og trænerne, så er du velkommen til at kontakte os på e-mail: kontor@helsinge-swim.dk eller i vores telefontid hver mandag kl. 18-19/torsdag kl. 12-12.45.
  HUSK GOD AFVASKNING INDEN BØRN/VOKSNE SKAL I VANDET.
DET ER VIGTIGT FOR VORES ALLESAMMENS HYGIEJNE OG SUNDHED.
 

Fryser dit barn til svømmeundervisningen?

 
Så kan en våddragt være en god ide. Våddragter kan købes billigst på nettet i forskellige net-butikker.
En sportsforretning kan også skaffe dem, hvis de ikke har dem.
Våddragten skal være med korte ærmer og ben, når den skal bruges i svømmehallen.

Link til diverse net-butikker:
http://www.svoemmespecialisten.dk/shopexd.asp?id=151

http://www.aquasyd.dk/list_articles.php?catid=50&gclid=CPaV56b3ibICFSh2cAodwDgAJA
 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram