Ofte stillede spørgsmål

Svømmere med særlige behov
Ved tilmelding skal informeres omkring særlige forhold såsom ADHD, autisme m.m. Det skyldes at undervisningen er lagt til rette som i skolen, hvilket vil sige, at man skal kunne indgå i fællesundervisningen og lytte efter, hvad trænerne siger. Det er således vigtigt, at vi på forhånd ved om der er særlige forhold som gør sig gældende, så vi kan undervise bedst muligt. Vi har 2 hold for børn med særlige behov, hvor vores træner er special uddannet (fagligt erhverv), så der er god mulighed for at komme på et passende hold.
 
Indmeldelse
Virker hjemmesiden ikke:
Prøv at taste F5 for at opdatere den.
 
Jeg er medlem, men jeg bliver opkrævet indmeldelsesgebyr som jeg allerede har betalt i en tidligere sæson.
Det skyldes, at du har oprettet en ny profil, som systemet ikke genkender. Husk at benytte "glemt password" og logge korrekt ind på din eksisterende profil. 

Jeg er medlem, men jeg får ikke lov til at tilmelde mig på hold til NY sæson i den periode hvor kun medlemmer kan tilmelde sig
Det skyldes formentlig at du er oprettet med to profiler, og den profil du er logget ind med ikke er den profil som du var på hold med i forrige sæson. Prøv at benytte glemt password og logge ind med den oprindelige profil.
 
Søskende
Vi anbefaler at søskende svømmer på hvert sit hold.
 
Sæsonlængde
Vi starter altid sæsonen 1 uge efter skolestart i august og den løber frem til 31. maj. Herudover kan der forekomme aflysninger pga. svømme-stævne/arrangement/kurser/rep. af svømmehal/ekstreme vejrforhold m.m.. Der undervises ikke i skoleferierne. Se lukkedage her på hjemmesiden.
Fakta om svømmehold 
 
Børnehold i det lille bassin undervises af 1 træner som har ansvaret for holdet og 1 hjælpetræner.
Børnehold i det store bassin undervises af 1 træner.
Ungdomshold undervises af 1-2 trænere.
Voksenhold undervises af 1 træner.
 
Forældre i svømmehallen
For at undgå at forstyrre de svømmende børn i undervisningen, henstiller vi til at svømmehallen er så forældrefri som muligt. Det vil sige, at forældre bedes forlade hallen, mens deres børn svømmer. Forældre kan vente i omklædningsrummene eller i cafeen. Ved sæsonstart og opstart i løbet af sæsonen er det tilladt for forældre at hjælpe deres børn i gang og blive i svømmehallen. Dog er det vigtigt, at forældre står væk fra bassinkanten, så trænerne har fri råderum. Hvis svømmeren svømmer med vinger/bælte på, så bedes forældrene give barnet det på inden undervisningen. Det kan så godt være at træneren senere tager det af :)  2 gange i løbet af sæsonen afholder vi forældreuge, hvor forældre og bedsteforældre er velkommen i hallen for at overvære undervisningen og evt. snakke med træneren.
 
Vask før svømning
ALLE som skal svømme SKAL have skyllet håret igennem, samt naturligvis vaske sig uden badetøj på. Man er selvfølgelig velkommen til at benytte badehætte, hvis man ikke ønsker at skylle håret. Badetøjet må ikke medbringes under bruseren under afvaskning, idet der sætter sig sæbe i badetøjet, hvilket er det samme som snavs i bassinet. Vi ønsker for alles bedste, at hygiejnen i bassinet holdes høj, med en sund vandkvalitet. Vandet i svømmebassinet holdes rent bl.a. ved hjælp af klor. Jo renere svømmerne er, jo mindre klor frigives der til rensning af snavs.

NB: Især make-up, hårlak, skum, vox, smykker samt sæbe SKAL fjernes inden man går i bassinet


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram